I am such a miserable prick sometimes- Am fost la Varna si mi-a placut!

Nu vreau sa fac pe doamna care spune „what the fuck”, in loc de romanescul „ce…”, dar pur si simplu mi -e mila de mine sa ma strig pe nume in gura mare intr-o limba romana de Aparatorii patriei (desi daca stau sa gandesc la rece sunt mult mai multe persoane care inteleg englezeste/ americaneste  decat romaneasca noastra 😀 ).

Am fost asa cusurgie, nemultumita, imbufnata cand mie mi se intamplau diverse lucruri frumoase. Ca plecarea la Paris, cand am fost Toma Necredicinciosu’ pana s-a materializat biletul, tot la fel si la scurta iesire la Varna. Da, am fost si la Varna intr-o scurta iesire. Si da, in toiul botului meu de nemultumit care fuge de bine si da de maracine,  am ales intr-adevar sa fug de blog, de povesti frumoase pe care aveam sa le spun si sa ma duc in boschetii nemultumirii. Mai pe romaneste am fost atat de ocupata sa fiu nemultumita incat nu vedeam ca mi se intampla lucruri frumoase, alaturi de oameni frumosi.  Gata cu divagatiile. Cert e ca am fost prinsa, atat de prinsa, de rahaturi puturoase, incat am uitat sa miros Chanelul de sub nas.

Acum cautand diverse prin computer (of, of, mai mai, ce duda fusai!) am dat de cateva imagini de la Varna. Voi spune doar cateva lucruri, care sunt de fapt esentiale, chiar pentru decizia finala a turistului roman. Am coborat in resortul Constantin si Elena. Plaja e curata, nu e intesata de mucuri de tigaara. In schimb, pe toata bucata aferenta statiunii plaja e acoperita de umbrele si sezlonguri , iar in spate se tot prelungeste cu un mini bar si sala de masaj.  Daca urci  mai la deal, catre uscat, dai de foarte multe restaurante, cafenele s.a. Chelnerul este omniprezent, iti aduce mancarea imediat si , in cazul meu, aproape a facut temenele cand a realizat ca nu a adus tacamurile, iar mancare a sosit inaintea acestora. Adica repede. Mancarea a fost multa, buna, ieftina si .. dupa cum am mai zis a venit extraordinar de repede, asa ca musteriul infometat nu are niciun pretext sa isi manance chelnerul ca pe o prada umana care il serveste cu mancare.

Plaja curata, servire rapida, eficienta si rezonabila la pret… cred ca sunt motive suficiente sa consideri ca Marea Neagra e mai putin neagra in zona bulgareasca.  Nu o mai lungesc: mi-a placut, a fost scurt, dar distractiv. Inca un lucru: am ajuns la fel de repede, daca nu chiar mult mai repede decat daca am fi mers intr-o statiune romaneasca.

[slideshow]

Previous post BRNO- MOTO GP 2010
Next post Ajuta-l pe Nae Pop!