Gemini solutions civism

Gemini Solutions un exemplu de urmat prin civism

Gemini Solutions – un exemplu de urmat prin implicarea in proiecte de identitate culturala nationala in context european

Compania, infiintata in anul 2005 de o echipa de ingineri din Sillicon Valley si dezvoltata in Romania, este un concept care poate sa inspire orice antreprenor indiferent de domeniul de activitate.

Gemini Solutions si implicarea in activitati civice

Aceasta pentru ca, in afara desfasurarii unei activitati economice profitabile in domeniul IT, Florin Pirlea,  presedintel e AICC si Managing Director la Gemini Solutions, a dezvoltat mai multe proiecte de suflet prin care areusit sa imbine doua domenii complet diferite: istoria si domeniul software. Acesta, alaturi de programatori ai Gemini Solutions care s-au alaturat voluntar, au initiat o serie de proiecte care sustin identitatea romaneasca in context european.

Dezvoltarea de solutii software de calitate ramane baza Gemini Solutions

Totodata, echipa Gemini Solutions s-a implicat in mod activ in dezvoltare de software, aplicatii si site-uri web prin care se promoveaza informatii istorice validate stiintific si istoric despre identitatea noastra culturala.

Gemini solutions civism

Gemini Solutions  -O companie care s-a adaptat,  satisfacut cerintele si nevoile unei piete in continua dezvoltare si a crescut local si in Silicon Valley

Compania Gemini Solutions s-a infiintat dupa un model de business agllity american, concept care a fost adus de peste ocean pe plaiurile mioritice. Compania IT, infiintata in anul 2005 nu numai ca a tinut pasul cu vremurile moderne ci chiar le-a depasit, intrucat a inteles nevoile pietei de a se bucura de un management agil si solutii IT competitive intr-un mediu in continua evolutie.

Premisele Gemini Solutions

Astfel, s-au pus bazele unei companii inovative de catre o echipa de ingineri, printre care se afla si Florin Pirlea care prin intermediul realizarilor sale a reusit sa aduca pe piata romaneasca un concept aplicat, demn de a fi un model de urmat de toti antreprenorii care isi doresc sa incerce diverse retete de succes. Concret, Gemini Soluions a ales sa fie furnizor de servicii IT variate pentru companii de gen,  nu atat prin reinventare, ci prin solutii sustenabile, de calitate care sa raspunda nevoilor pietei IT.

Gemini Solutions in cateva cuvinte  

Gemini Solutions, pe teritoriul tarii noastre are trei centre in principalele orase IT business, mai exact in Iasi, Bucuresti si Cluj. La finalul anului 2017 compania a avut un numar de 100 de angajati in Romania si Sillicon Valley, majoritatea fiind specializati sa ofere solutii pentru o gama variata de tehnologii si care sa asiste mediul IT si pe cel antreprenorial. Pe langa dezvoltarea solutiilor de business, top managementul companiei este implicat activ in dezvoltarea mediului start up IT,  dar si sa promoveze identitatea culturala romaneasca in context european, asa cum a declarat Florin Pirlea, managing director. La ora actuala, compania dezvolta si implementeaza numeroase solutii IT si software pentru clienti din Europa, Israel si Statele Unite ale Americii.

Gemini Solutions un drum antreprenorial romanesc

Echipa are expertiza si abilitatea logistica si tehnica de a dezvolta proiecte complexe parcurgand toate etapele necesare. Incepand de la analiza, imbunatatirea aplicatiilor existente si pana la dezvoltarea unor noi inovatii, rezulta solutii software de inalta calitate, adaptate cerintelor clientilor si pietei IT actuale.

Solutii software Gemini Solutions

Compania Gemini Solutions, dezvolta la ora actuala aplicatii si solutii software pentru mobile, cloud, enterprise, aplicatii big data secure, solutii / baze de date Big Data, solutii client – server, solutii avansate de web.

Este una dintre companiile de succes care se dezvolta in continuare si participa activ dezvoltand proeicte IT, implicandu-se in proiecte culturale. Inovatia si calitatea reprezinta misiunea si valorile companiei. Ei au reusit sa seteze un exemplu si ne arata ca prin intermediul inovatiei, perseverentei,  dar si al civismului rolul antreprenoriatului in societate.

Top Management

Theo Nissim – CEO Gemini Solutions

Florin Pîrlea – Managing Director Gemini Solutions

Șerban Țîr – CTO Gemii Solutions

traditii romanesti in decembrie Previous post Traditii romanesti in luna decembrie
activitati de timp liber intr-o zi ploioasa Next post Planuri de timp liber intr-o zi ploioasa