despre perfectiune si autenticitate

Când imaginea perfecțiunii ne taie aripile autenticității

Trăim o societate în care visăm la casa perfectă, jobul perfect, relația perfectă, ”lookul” perfect… Trăim într-o eră în care pozăm că trăim vieți perfecte, dar în care sufletul, de multe ori,  e cioburi, iar gândurile sunt ciocanul care fărămițează bucăți din noi. 

[wp_ad_camp_2]

Poate că ne uităm  la imaginea din social media a unui prieten online, cunoscut sau nu, și ne întrebăm ”de ce nu călătoresc la fel de mult?”, ”de ce nu am o relație senzațională?”, ”de ce nu am casă/ mașină/ haine/ gadgeturi precum….?” , ”de ce eu nu arăt precum…?” ”de ce eu nu….?”  Și așa măcinarea gândurilor că viața ta e departe de a fi perfectă zdrobește bucuria de a trăi. Dar oare ce s-ar întâmpla dacă în avalanșa acestor gânduri  am strecura îndoiala, întrebându-ne ”ce este dincolo de acea imagine perfectă?”, ”oare cine a dat definiția perfecțiunii?” Și, până la urmă, care e definiția perfecțiunii?

MAI MULT ÎN CURÂND

despre perfectiune si autenticitate

Cand dati Like & Share acestui articol, aplicatiile social media olosesc o parte dintre datele voastre cu caracter personal.

Lucrurile care conteaza- prietenia Corina Stefan - Imaginea e in Targu Jiu Previous post Lucrurile care contează
ce sa faci in targu mures Next post 5 idei pentru un weekend memorabil la Targu Mures