De mare interes sunt vecinii din Delea!

Cu vreo doua- trei saptamani in urma ANRCTI ul isi schimba seful intrucat, Guvernul il demitea pe fostul sef (urcat in functie dupa ce s-a „reorganizat institutia”), Dan Georgescu. In locul lui era numit  Dorin Liviu Nistoran, un tip cu unele interese in domeniul telecomunicatii. El, totusi, declara ca nu exista niciun conflict, intrucat vinde partile sociale pe care le are la respectiva societate. Cum se zice,  nici usturoi n-a mancat…

 Cu doua zile in urma, un cotidian central scria despre dudele din spatele terenului (in aceeasi zi am aflat ca treceam pe langa pogonul lui Nistoran in fieacre dimineata si habar nu aveam ce zace in cladirea uriasa).

Ieri, prin ORDONANTA DE URGENTA, Guvernul desfiinteaza ANRCTI -ul si in locul acesteia se infiinteaza Autoritatea Nationala  pentru Comuncatii(ANC), care, din cate realizez, , ia si o bucata din ICI.

OUG este publicata la cateva ore in Monitorul Oficial, cand intra in vigoare ordonanta si, implicit, ia fiinta ANC. Astazi se anunta numirea lui Liviu Nistoran in functia de presedinte al noii institutii. Dar numirea s-a facut tot ieri…. De ce atata stres sa ramana Nistoran in functie? cat de mari sunt sumele  pentru noile licente wireless? Sau care e duda?

http://www.anrcti.ro/desktopdefault.aspx?tabid=3383

 

http://www.anrcti.ro/desktopdefault.aspx?tabid=3385

Previous post Reclame interzise
Next post Ce puteti face in weekend si nu numai…