Poză de primar

După ce am vazut pe siteul Guvernului un cap de bour mai mare decât vulturul, am vrut să văd ce alţi aleşi sau numiţi în funcţie se confundă cu instituţia pe care o conduc. Azi sunt aleşii în colimator… urmeză şi numiţii.

„Piedone pentru tine” e scris mareeee, mare cât o zi de post, în timp ce Primăria sectorului 4 apare mititel într-un pătrat, bineînţeles mai mic decât fotografia măreţului edil. (www.ps4.ro)

Şi Niculae Onţanu şi-a pus fotografia ca antent al primăriei. Totuşi, poza nu e foarte mare, iar siteul oferă destule informaţii utile , aşa că merită să îşi pună poza la gazeta de perete. Mă miră totuşi că nu s-a pozat în uniformă, dlui. primar îi place parada. (www.ps2.ro)

Liviu  Negoiţă nu are o poză ci un întreg slideshow! Primarul lângă hartă, primarul în parc, primarul şi iar primarul….  În schimb a pus tot felul de formulare pe site ca sa nu ne mai alerge la primărie.  (http://www.sector3primarie.ro/portal/bucuresti/ps3/portal.nsf/Index/100?OpenDocument)

Marian Vanghelie nu şi-a pus poza pe site. Chiar a încercat  o chestie laudabilă, anume, să adapteze siteul pentru nevăzatori. Bineinteles ca scapa o mica dudă („Pentru o experienta cat mai apropiata de cea intentionata este posibil sa aveti nevoie de asistenta in vederea configuriarii..”) , dar il iertam e Vanghelie care este si nevazatorii oricum nu ar da importanta acelei greseli. Oricum varianta audio nu este finalizată. (http://www.sector5.ro/Accessibility/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Previous post Curiozitate
Next post De ce nu mă pot abţine?