CUM SĂ PORȚI BRĂȚĂRI – FĂRĂ SĂ EXAGEREZI

Brățările bărbătești au trecut prin diferite etape de-a lungul timpului. De la scoici puka purtate după o vacanță la mare la brățări flexibile interzise în școli în anii ’90. Și nu uita de brățările din plastic neon care au fost la modă prin 2004… precum și copiile acestora care au apărut în toată lumea.

Dacă scoatem din ecuație trendurile, vom vedea că o singură variabilă va rămâne – brățările.

O brățară este unul din cele mai ușor de purtat accesorii. O fâșie din piele sau niște mărgele pot da unei ținute acea doză de originalitate și îți pot arăta personalitatea fără să trebuiască să scoți un singur cuvânt. Poate fi felul nostru prin care ne arătăm pasiunile din afara serviciului sau prin care ne exprimăm personalitatea.

CUM SĂ ALEGI BRĂȚARA POTRIVITĂ PENTRU TINE

Purtarea fără efort a brățărilor poate fi atinsă dacă știi câteva lucruri de bază:

  • Proporții și mărime
  • Stilul general
  • Ținând cont de locul unde le vei purta

PROPORȚII ȘI MĂRIME

Brățara ta trebuie să fie proporțională cu mărimea ta și să se potrivească perfect.

Asta se reducerea la purtarea brățărilor mai late pentru încheieturi mari și a celor subțiri pentru încheieturi mici.

În plus, brățara ar trebui să fie destul de strâmtă pentru a se potrivi pe încheietura ta. Unele brățări, precum cele cu mărgele pe bandă din silicon elastic, au o mărime universală și sunt limitate la cât de mult se poate lărgi elasticul.

O brățară metalică mare și masivă care îți alunecă pe braț nu este de dorit. Orice are mai multă greutate ar trebui să fie mai strâmt, în timp ce brățările mai ușoare pot să aibe mai multă libertate.

Cum aleg mărimea potrivită

O brățară de mărime potrivită va avea puțin spațiu între ea însăși și încheietură… dar nu prea mult, pentru a preveni ca ea să alunece spre braț sau de pe mână.

Ar trebui să poți să pui 1 sau 2 degete între brățară și încheietură.

Încă un pont este să te raportezi la brățară ca și la ceas – – ține-o sub mânecă. Dacă porți un model foarte masiv, nu trebuie să faci acest lucru fiindcă ai putea sfârși cu o umflătură inestetică sub mânecă.

STILUL GENERAL ȘI ASPECTUL

Care este aspectul pe care mi-l doresc? Aceasta este întrebarea cheie. Brățările– și accesoriile în general – sunt folosite pentru a-ți personaliza ținuta. Gândește-te la mesajul pe care încerci să îl transmiți cu ținuta ta.

Fără efort? Asta încercăm să facem.

Un pont bun este să încerci să mergi pe un stil natural.

Materialele naturale precum pielea, lemnul și pietrele își păstrează proprietățile în timp, și vor arăta mai bine cu vârsta. Culorile acestor materiale sunt mai ușor de purtat și se asortează cu majoritatea ținutelor.

Purtarea materialelor lucioase te pot face să arăți ca într-un videoclip hip hop … și nu într-un sens bun. Evită asta prin combinarea elementelor metalice cu ceva natural. Pielea, de exemplu, dă elementului metalic un aer masculin și păstrează ținuta într-un registru mai stilat.

Brățara ta va transmite un mesaj, iar multă lume te va întreba dacă are o semnificație specială. Așa că, alege o brățară care ți se potrivește și care îți reflectă personalitatea. Sau poți să inventezi o poveste despre o excursie în Bali sau o apariție în videoclipul lui 50 Cent.

ȚINE CONT DE LOCUL UNDE MERGI

Poate ai una sau două brățări favorite, dar nu trebuie să le porți tot timpul. Nici o brățară nu se potrivește pentru orice ocazie.

Pentru majoritatea ocaziilor formale îți recomandăm să alegi o singură brățară subțire și discretă într-o culoare închisă. Sau ai putea să porți o brățară din argint sau aur, care să se asorteze cu butonii.

În anumite situații – cluburi, concerte și evenimente sportive – sunt ideale pentru a te îmbrăca puțin mai îngrăzneț decât de obicei. Ieși în evidență față de ceilalți prin stilul tău. Nu ezita să faci niște alegeri mai curajoase.

SOLO: CUM PORT O SINGURĂ BRĂȚARĂ

Acesta este cel mai ușor mod de a purta brățări. Începe cu una sau două brățări și pune-le pe aceeași încheietură. Asta este tot.

Nu purta brățările pe aceeași mână pe care ai și ceasul. Ori le porți pe cealaltă mână, ori renunți la ceas și porți doar brățările. Ai grijă ca ceasul și brățările să nu aibă aceeași lățime (interes vizual) – un ceas mai lat necesită o brățară mai subțire.

Folosește o brățară pentru a-ți armoniza ținuta, prin alegerea unei brățări care să aibă o culoare care se regăsește în ținuta ta. Alege culoarea de bază a cămășii sau a unui nasture. Sau alege culori naturale – lemn sau piele – pentru o brățară care se potrivește cu aproape orice.

SETUL: CUM PORT MAI MULTE BRĂȚĂRI

Este vorba de acel look de influencer după care cu toții vrem sa ne ghidăm. Dacă vrei să porți mai multe brățari, poartă-le pe aceeași încheietură pentru a afișa un aspect îngrijit și relaxat.

Douăzeci de brățări care joacă în sus și în jos pe mâna ta pot arăta grozav în poze, dar este impropriu pentru purtarea lor zi de zi. În plus, acestea te pot jena când stai cu mâna pe tastatură sau pe mouse… ca să nu mai pomenim faptul că poți ajunge să arăți ca un dansator secundar dintr-un film de la Bollywood.

Începe prin a grupa 3 – 4 brățări bărbătești care au o temă comună, dar nu se potrivesc neapărat perfect. Nu alege toate brățările cu aceeași culoare sau din acleași metal.

Cea mai bună combinație este una realizată dintr-un amestec de culori și materiale. Încearcă două brățări cu mărgele (cu piatră de lavă sau cu ochi de tigru) cu o bandă din piele naturală. Dacă arată bine și te simțiți încrezător, adăugați o altă brățară din piele cu o lățime diferită.

Ceasul de mână va fi o componentă din ecuație, deci este posibil să nu ai nevoie de mai mult de două brățări pentru a obține efectul dorit.

Câteva stiluri pentru a experimenta:

  • Un amestec de mărgele diferite ca stil și dimensiune.
  • Să porți piele cafenie și brățări din oțel.
  • Combinarea brățărilor din piele și a mărgelelor pentru un stil boem.
  • Combinarea diferitelor stiluri de brățări cu zale și plăcuță ID pentru un aer masculin dur.

COMBINAȚIA CEAS ȘI BRĂȚARĂ: CUM POȚI PURTA O BRĂȚARĂ CU UN CEAS

Aceasta este varianta de a combina una – două brățări cu ceasul tău pe aceeași încheietură. Brățările subțiri merg bine și ar trebui să stea sub ceasul tău – mai aproape de încheietură (în apropierea mâinii tale) – în loc de a fi deasupra ceasului tău (către cot).

Acest aspect funcționează bine atunci când ceasul și brățările merg împreună fără prea mult contrast. Fii atent la ceas, curea, acul de cravată și brățări. Asortează metalele și tonurile metalice în consecință.

Nu vrei ca celelalte accesorii să-l estompeze, dacă ceasul tău este vedeta spectacolului. Un ceas masiv poate sta alături de brățări mai mari, în timp ce unul ceva mai rafinat se poate asorta bine cu o brățară mai subțire. În orice caz, accesoriile tale ar trebui să trimită același mesaj.

O brățară bună face ceea ce fac toate accesoriile bune – îți completează ținuta.

Amintește-ți importanța interesului vizual atunci când porți brățări și nu te teme să experimentezi.

Poți oricând da jos o brățară dacă decizi că nu se poreivește la ținuta ta. Acest lucru este valabil pentru toate accesoriile – te poți răzgândi și le poți da jos. Experimentează și hotărăște.

Ești gata să faci cunoștință ceasului tău cu cel mai bun prieten? Ai informațiile și două încheieturi. Ce mai astepti?

infiintare firma in Timisoara Previous post Ai o idee de afacere pe care vrei s-o pui in practica? Uite ce trebuie sa stii!
Next post SuperBlog invită bloggerii să spună povestea. Tema celei de a 25-a ediție? Storytelling !