Campanie cu galeta!

Da, campanie cu galeta! Nici cu caru’, nici cu ghiotura, ci cu galeata. .. La propriu. 

Gigi Becali a invatat sa ne uimeasca prin tot ce face, iar acum are si epigoni valabili. In sectorul 2, la sediul PNG CD reprezentanti ai partidului impart materiale electorale. Fiindca afisele nu mai sunt la moda si nu e legal sa dai de mancare (cum s-a dovedit ca au facut pana acum), candidatii partidului Noua Generatie isi fac propaganda la galeata… O pleasca mare pe care scrie numele partidului! Ma refeream strict la galeata, dragi cititori.

http://www.zoopolitik.ro/play.php?vid=1122

Iar varstnici (aceasta o fi „noua generatie”!) stau insiruiti pe cateva randuri sa ia obiectul, oricare ar fi el. Iar daca ei castiga si nu le mai da partidul nimic? nu-i nimic, ca nici astia de pana acum nu au dat! Il votati? Da… Pe cine? … pe astia de sunt aici (pe legitimatia de membru PNG) . Sau daca legitimatia nu e convingatoare  se indica pe perete fata candidatului…

Stimati cetateni, in urna de vot nu veti lua nici galeata, nici afisul electoral! Iar pe acel candidat pe care nu il cunoasteti va trebui sa il suportati  patru ani. Mai mult decat atat, acesta va administra sectorul in care locuiti si banii pe care dumneavoastra ii cotizati la bugetul local!

Previous post Victime la poarta justitiei
Next post M-am nascut in Romania