Ba Zavoranca se parlamenteaza!

Daca acum vreo doua zile ma miram de bunul simt al Oanei Zavoranu care vroia sa isi vada de hainele si emisiunile ei (unde oare la OTV?), acum ma mir doar in ce lume traim. Chiar trebuia sa realizez ca nu are cum sa renunte la o fleasca atat de mare, tocmai ea care vrea sa fie bagata in seama! Unde poate fi mai vizibila decat in Parlament? Si moca!

 Oana considera „dragut” sa fie parlamentar si sa isi adauge  aceasta dragalasenie in CV, asa ca va candida pentru Camera Deputatilor in unul din colegiile de Bucuresti (Sfanta Adormire, Sfanta Inviere? In nicun caz Sfanta Parascheva!).

Daca pe Zavoranca am cam vazut-o ce ii poate pielea, CV Tudor a dat-o in balarii, declaratia lui te lasa cu gura cascata pe timp de vara, cand bazaie mustele  „Va candida la deputati, dar vom analiza daca se voteaza in sistemul uninominal daca ii convine la un colegiu din Bucuresti sau in alta parte. O buna parte a tineretului o sa voteze un om atat de placut si cu mult bun-simt

Om placut? Cu bun simt? Despre cine vorbeste oare? mai are o Zavoranca in partid? Bunul simt la acea tipa care numeste realizatorii unei televiziuni  „doi rahaţi“?

Din nefericire, cred ca este vorba despre aceeasi, fiindca in una din conferintele domniei sale (savuroase de altfel) ii lua apararea, lumea e rea si geloasa ca ea arata bine, Oana e o minune si o usa de biserica ( iar pictogramele se afla pe brate si nu pe lemn, in forma de serpi si nu de icoane, sau ce?) Alte cuvinte, acelasi mesaj!

Stiti care este partea buna a acestor alegeri ? Uninominalul.

Dar partea rea? Tot uninominalul!

Previous post Cireada s-a mutat in trafic
Next post Motocicletele interzise pe timpul noptii