Artist in Residence -Arcub - unora le place jazzul

Artist in Residence la Arcub pentru ca… unora le place jazzul

Unora le place jazz-ul. Artist in Residence un festival pentru pasionati de muzica buna

 

Jazz-ul, dincolo de creatia muzicala in sine inseamna pasiune, talent, dar si un stil de viata. Muzica este frumoasa indiferent de manifestare,  dar jazz-ul intotdeauna a avut un farmec aparte. Daca te numeri printre cei care savureaza oricand cu placere o portie de jazz atunci pe 17 iunie nu trebuie sa ratezi  Artist in Residence Stagiunea 2 unde vei putea sa te bucuri alaturi de  Lee Konitz Quartet. Artistul niciodata nu s-a ferit de experimente muzicale asadar veti putea avea multe surprize placute la concert.

Artist in Residence -Arcub - unora le place jazzul

Ritmuri de jazz si atmosfera specific newyorkeza va asteapta in aceasta vara

 

Lee Konitz Quartet nu este singurul care va performa pe scena in vara. Alaturi de ei concerteaza si alte nume mari care au cosacrat jazz-ul si l-au promovat printre iubitorii genului muzical si nu numai.

[wp_ad_camp_3]

Daca doriti sa participati la acest eveniment exceptional al verii atunci nu uitati sa achizitionati bilete fie de pe website-ul evenimentului www.arcub.ro sau www.bilete.ro. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de reducere iar doritorii pot sa isi achizitioneze legitimatii pentru a avea acces la intreg evenimentul.

 

Programul artistic, dupa cum spuneam, reuneste artisti de peste tot din lume si este modelat dupa programe similare din San Francisco, New York sau Amsterdam. Veti fi introdusi in minunata lume a jazz-ului si veti lua parte la un spectacol inedit sustinut de artisti valorosi. Pianistul si compozitorul Mircea Tiberian este unul dintre artistii care vor sustine momente muzicale deosebite alaturi de artistii internationali.

[wp_ad_camp_1]

Tema propusa pentru editia de anul acesta a festivalului este ,,Jazz – un limbaj muzical al viitorului” si intreg programul graviteaza in jurul promovarii acestui stil muzical dar si al inovatiilor care rezulta din compozitiile celor care incanta audienta.

 

Muzica si atmosfera deosebita va asteapta in sala mare Arcub

 

Anual aduna sute de spectatori si numarul lor se mareste in mod vizibil. Nici nu este de mirare avand in vedere ca jazz-ul reprezinta una dintre mostenirile culturale deosebite ale lumii. Spectacolul presarat cu multe premiere si momente artistice deosebite precum improvizatiile sunt cele care transforma totul intr-o experienta deosebita pe care in mod clar nu trebuie sa o ratati.  

[wp_ad_camp_2]

Jazz-ul ofera intotdeauna ascultatorului o experienta deosebita, asadar, daca nu doriti sa ratati acest eveniment, Artist in Residence, atunci marcati ziua de 17 iunie pe calendar. Va fi un spectacol potrivit pentru toate varstele si, indiferent de preferintele muzicale care va ajuta sa va largiti orizonturile. Suntem siguri ca va veti bucura de tot ceea ce are de oferit acest festival, iar atmosfera vesela si ritmata  va molipsi si pe voi. Nu uitati, seara, la ora 20:00, pe 17 iunie in sala mare Arcub va veti putea bucura de ritmurile de muzica jazz si de tot ceea ce inseamna atmosfera specifica.

Detalii despre eveniment: https://arcub.ro/program/artist-in-residence/

Foto: Afisul oficial al evenimentului, Arcub.ro

V-a placut? Spuneti si prietenilor!

[wp_ad_camp_2][wp_ad_camp_1]

integrarea copiilor cu nevoi speciale Previous post Integrarea copiilor cu nevoi speciale
Brasov centru Next post Street Food Festival la Brasov