Adaptarea la criza

Asta ar trebui sa se vanda la greu!Produs pentru sustinerea economiei functionale in Romania

In perioada de criza se vor vinde foarte bine servetelele. Acestea isi vor gasi cumparatori in numarul din ce in ce mai mare de persoane care isi vor sufla nasul cand afla ca fie li s-au taiat sporurile, fie ca salariul e mai mic sau mai intarzie, fie, in cel mai rau caz, ca  sunt  pe lista de disponibilizari. In aceasta situatie, fiindca oamenii intra la buget de maxima austeritate, se vor folosi manecile. Producatorilor de textile li se recomanda sa fabrice o cantitate semnificativa de tricouri cu maneci extralungi la preturi de servetele.

 Pantofii cu talpa senila vor fi alesi de catre romanii cu un buget de criza intrucat talpile se vor toci in cativa ani, iar gagicile nu vor uita sa mentioneze ca bocancioaiele  sunt trendy.

Cortul va fi noul sistem de cazare la prima balta de langa oras. Astfel romanul se va intoarce bronzat acasa si ii va spune vecinului ca a fost la Mamaia la un hotel de cinci stele. In cel „mai de criza” caz, cortul poate deveni resedinta la tara, dupa ce creditorii i-au saltat  casa.

Romanii nu vor renunta la masa in oras, cu una cu doua. Vor scoate gratarul in curtea sau pe terasa blocului,vor frige o bucata de slana (pana vor turba toti maidanezii din zona si vecinii care au rufe  intinse la uscat sau paienjeni in frigider) si vor  manca bucata de sorici parlit care a mai ramas. A doua zi, asteptand la coada la  ajutor social vor spune celor din jur ca stau sa isi ia banii fiindca e un drept care li se cuvine, ei oricum au bani sa manace la terasa.

Analgezicele vor fi inlocuite cu sedative. „Te doare capul? Ia un extraveral.”

Va creste productia de alcool ieftin multifunctional.  Acesta va putea fi folosit drept tratament antistres pentru unii, antigel pentru cei care vor dormi in cort si combustibil in cel mai fericit caz, de catre cei care vor mai avea inca masina.

Romanul va reveni la cresterea animalelor si a pasarilor. O buna alegere ar fi porumbelul calator. Romanul il  poate folosi pe post de sms, iar cand nu mai da randament e bun si in ciorba.

Si nu in ultimul rand,  se vand deja cantitati uriase de hartie igienica!

 
Previous post Mai mult Michael Jackson decat Giuliani
Next post Conversatie savuroasa la o ceasca de ceai