A inceput campania??!!

Gusa si-a anuntat deja candidatura pentru primarie, dezvaluind incendiar, ca de obicei, cat de inapti  sau smecheri sunt contracandidatii lui. Prigoana  prigonea demult gunoaiele din Bucuresti, ca sa arate concetatenilor (sau poate sotiei care mai fuge de acasa din cand in cand ) ce bun gospodar este el. Vanghelie, care de obicei tace (probabil sa isi ascunda gafele sau balbele) a inceput turul televiziunilor pe la Talk show- ri de noapte sa dezvaluie cum “Golden Blitz” asfalteaza soseaua! (probabil crede ca Euroconstruct toarna in pahareJ )

In acelasi timp Adrian DaNA  Nastase apare la diverse emisiuni drept politicianul spasit si cinstit .(Nu mare mi-a fost surpriza sa il vad si pe postul Romantica, dis de dimineatza, la o cafea, intr-o emisiune despre femei – sic! ) . Mai mult decat atat, a inceput o ciorovaiala a candidatiilor PSD, intre el, fostul prim ministru , si Mircea Geoana – presedintele PSD. Daca ne amintim ca amandoi au fost sefi la externe, vom trage linie si vom putea spune ca sunt amandoi “foreign affairs”.

Basescu a fost in campanie de cand a ajuns la Cotroceni. De fapt, inainte.  Ca sa nu isi iasa din mana cei 322  i-au mai dat inca o campanie in  mai 2007 si de atunci da intr-una la gioale.

 

Uimitor ori ba, PNL ul sta cumine in  banca lui. Dar oare e cuminte sau neputincios?

Previous post Politik la Zoo
Next post Povestea lui Aer Curat si Guvernu’ Opintitu’