3 modalități profitabile de a asigura mobilitatea angajaților tăi dacă ai o întreprindere mică sau mijlocie

Ești în căutare de modalități de a asigura mobilitatea angajaților tăi, menținând, în același timp, costurile operative sub control? Dacă conduci o întreprindere mică sau una mijlocie, s-ar putea să te lupți constant să oferi condiții optime pentru toți angajații tăi. Există mai multe modalități profitabile de a asigura mobilitatea personalului firmei tale. 

Iată cele trei opțiuni pe care ar fi indicat să le iei în considerare:

1. Închirieri auto pe termen scurt

Închirierea de mașini pe termen scurt poate fi o operațiune salvatoare pentru tine și firma ta atunci când este nevoie de o mașină rapid. De exemplu, dacă mașina folosită în mod regulat are o defecțiune și ai nevoie urgentă de un vehicul nou, poți apela la o mașină închiriată pe termen scurt, deoarece, astfel, te poți alege cu un automobil complet funcțional și de calitate pentru câteva zile sau săptămâni sau până când situația este rezolvată. Închirierile auto pe termen scurt sunt, de asemenea, o opțiune bună dacă ai angajați sezonieri sau temporari care au nevoie de o masina pentru o perioada limitata de timp. De asemenea, apelând la acest procedeu pentru a-ți asigura transportul angajaților, poți evita costurile de întreținere a unei flote de mașini, plătind strict pentru perioada de închiriere și atât. Pe businesslease.ro găsești mai multe servicii printre care închirierea de automobile pentru un timp limitat.

 2. Închirieri auto pe termen lung

Închirierea de mașini pe termen lung este operațiune de luat în calcul atunci când firma ta dorește să dispună de o flotă de automobile pentru un interval de timp predefinit de un contract de colaborare. Închirierile pe termen lung sunt o opțiune bună dacă ai o echipă de angajați care au nevoie de o mașină pentru o perioadă lungă de timp, dar nu neapărat pe tot parcursul anului. În cazul închirierilor pe termen lung, poți beneficia de flexibilitatea prețurilor, beneficiind de tarife mai mici pentru perioade de închiriere mai lungi. 

3. Preluarea leasingului de la alte companii 

O alta opțiune pentru a asigura mobilitatea angajaților firmei tale este preluarea leasingului de la alte companii. Această opțiune este extrem de viabilă deoarece mașinile dobândite sunt plătite într-un procent mai mai mare sau mai mic, noul chiriaș (firma ta) trebuind să plătească doar restul ratelor până la finalizarea contractului. Această opțiune este potrivită dacă ai nevoie de o mașină pentru o perioadă mai lungă de timp, dar nu dorești să te angajezi la o închiriere pe termen lung. Cu preluările, poți beneficia de tarife mai mici și de o gamă mai largă de vehicule din care poți alege.

 În concluzie, există mai multe modalități profitabile de a asigura mobilitatea angajaților tăi dacă ai sau administrezi o întreprindere mică sau mijlocie. Închirierile pe termen scurt, închirierile pe termen lung și preluarea leasingului de la alte companii sunt toate opțiuni bune de luat în considerare, în funcție de nevoile și de bugetul companiei tale. 

Sursa foto: Pexels.com

Previous post Cele 10 tipuri de lemn din care sunt construite usile din lemn stratificat – Proprietati si avantaje
ce sa faci in Sibiu Next post Ce să faci în Sibiu? Ghid introductiv al orașului și împrejurimilor